"Yen Gajah Dadi Jaran"


description

Yen Gajah Dadi Jaran | Aryo Gendeng | November 2015

Kumpulan cerita cekak iki nggambarake polahe cah-cah enom wektu saiki. Diseja bisaa kanggo gambaran wektu saiki, kenaa kanggo pawitan nandhingake cara uripe wong Jawa sing biyen karo sing saiki.
Saperangan cerkak sing kamot ing kene wis tau dipacak ing majalah Djaka Lodang: "Kamar"; "Buku lan Dhuwit Sialan"; "Streees Ni Yeee!!"; "Kangen Bro"; lan "Ulang Taun".

price

Rp 34.000,-

Rp 31.000,-

Beli Produk

5

Info Detail

Nomor Produk

149

Berat Barang

100 gr

Tags

cerkak, Sastra Jawa, garudhawaca, buku online, aryo gendeng

Penyusun

Aryo Gendeng

ISBN

978-602-7949-66-9

Dimensi

13 x 19 cm ; 74 hlm

Tahun Terbit

November 2015
 
History of Islamic Cicilization
Diskon 7.1 %

Rp 52.000,-

Rp 56.000,-

Remang-Remang Kontemplasi
Diskon 7.1 %

Rp 52.000,-

Rp 56.000,-

Diskon 7.5 %

Rp 49.000,-

Rp 53.000,-

Orang-orang Kalang : segenggam puisi
Diskon 7.5 %

Rp 37.000,-

Rp 40.000,-

Produk tidak tersedia

Contact Us

Email : garudhawaca [at] gmail [dot] com

SMS   : 0856 2856 610
Whats App : 0856 2856 610
Line : 0856 2856 610

Line@ : @cgi0608d