"Godhong Suruh Temu Rose"


description

GODHONG SURUH TEMU ROSE | Sugito HS | 18 x 11 cm : 160 hlm | ISBN 978-602-18362-2-4 | PenerbitGarudhawaca, 2011

Buku ini adalah kumpulan cerkak (cerita cekak), yaitu cerpen berbahasa Jawa yang ditulis oleh Sugito HS. Cerkak-cerkak ini pernah dimuat di Harian Jogja pada 2008.

Teks di cover belakang :

Kumpulan Cerkak Godhong Suruh Temu Rose iki saperangan akeh nate kapacak ing Harian Jogja tahun 2008. Iki kang ndadekake penerbit Garudhawaca duwe melik nerbitake. Sebab cerkak-cerkak kang kapacak ing kalawarti (koran) iku umume luwih menthes, cekak aos. Lan maneh, cerkak-cerkak iki luwih akeh ngrembug bab-bab kahanan padinan kang ora ngayawara, saengga luwih kepenak diwaca lan kena kanggo hiburan apa dene kanggo salah sawijining kaca nyawang urip lan kahanane para maos.

price

Rp 42.000,-

Rp 38.000,-

Beli Produk

3

Info Detail

Nomor Produk

165

Berat Barang

140 gr

Tags

cerkak, Sastra Jawa, garudhawaca, buku online, Sugito HS

Penyusun

Sugito HS

ISBN

978-602-18362-2-4

Dimensi

18 x 11 cm : 160 hlm

Tahun Terbit

2011
 
Filosofi Pendidikan Musik
Diskon 6.3 %

Rp 59.000,-

Rp 63.000,-

Musik Untuk Kehidupan
Diskon 9.1 %

Rp 50.000,-

Rp 55.000,-

Produk tidak tersedia

Contact Us

Email : garudhawaca [at] gmail [dot] com

SMS   : 0856 2856 610
Whats App : 0856 2856 610
Line : 0856 2856 610

Line@ : @cgi0608d