Anda di jogja? mari merapat menyaksikan pertunjukan tari kontemporer di PARADANCE ke-20. Cari Tahu
Keranjang 0
Display Godhong Suruh.jpg

Godhong Suruh Temu Rose

Rp 38,000.00


GODHONG SURUH TEMU ROSE | Sugito HS | 18 x 11 cm : 160 hlm | ISBN 978-602-18362-2-4 | PenerbitGarudhawaca

Buku  ini adalah kumpulan cerkak (cerita cekak), yaitu cerpen berbahasa Jawa  yang ditulis oleh Sugito HS. Cerkak-cerkak ini pernah dimuat di Harian Jogja pada 2008.

Teks di cover belakang :

Kumpulan Cerkak  Godhong Suruh Temu Rose iki  saperangan akeh nate kapacak ing Harian Jogja tahun 2008. Iki kang  ndadekake penerbit Garudhawaca duwe melik nerbitake. Sebab cerkak-cerkak  kang kapacak ing kalawarti (koran) iku umume luwih menthes, cekak aos.  Lan maneh, cerkak-cerkak iki luwih akeh ngrembug bab-bab kahanan padinan  kang ora ngayawara, saengga luwih kepenak diwaca lan kena kanggo  hiburan apa dene kanggo salah sawijining kaca nyawang urip lan kahanane  para maos.